Groeigroepen

Binnen Menorah zijn diverse groepgroepen actief, op verschillende dagen. De groeigroep is een geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten en hechte vriendschappen op te bouwen. Waar we op zondag bijeen komen om samen een dienst te hebben, zijn de groeigroepen het hart van de gemeente. We geloven dat we niet alleen op zondagochtend een kerk zijn, maar juist de hele week door. Tijdens de groeigroep delen we met elkaar wat het inhoudt om christen te zijn in het dagelijks leven en hoe we Jezus kunnen volgen in iedere situatie. Heel praktisch en verdiepend dus!

Als je veel met elkaar deelt, groei je als vanzelf dichter naar elkaar toe. Naast geloofsopbouw is er ook ruimte voor gezellige ontspannen activiteiten, zoals een picknick in het park, vliegeren op het strand of een sing-inn waar de hele gemeente voor wordt uitgenodigd.  

Wil je betrokken raken bij één van de groeigroepen, schroom dan niet en schiet Ineke aan voor meer info, of laat een berichtje achter via menorahzaanstad@gmail.com

Hieronder alvast een uitnodiging van één van de groeigroepen:

Onze groep bestaat momenteel uit vijf personen, er kunnen nog mensen bij aansluiten. Dus, weet je welkom bij ons! We ontmoeten elkaar, als het lukt, om de twee weken op de maandag-, dinsdag- of woensdagavond vanaf 19.45 tot ongeveer 21.30 uur. Het is roulerend steeds bij iemand thuis. Iemand anders van de groep bereidt de avond dan voor. Het materiaal dat we gebruiken komt van het Evangelisch Werkverband. Dit seizoen is het thema 'De hoop die in ons leeft'. Met als ondertitel 'Jezus volgen in een verwarrende tijd. De eerste brief van Petrus'. 
We starten altijd met een kopje koffie of thee en doen dan een rondje en dan start de avond. Lijkt het je wat, kom gerust een avondje kijken. 

Hartelijke groeten van Pieter, Janine, Ineke, Renee en Gerie