Menogwat 12-14 jaar

Menogwat is de gezellige jeugdgroep van Menorah. Aangezien de tieners niet alleen uit Menorah komen maar ook uit andere Zaanse kerken en daarbuiten is de naam Menogwat ontstaan.

Menogwat is voor tieners van 12 t/m 14 jaar. Om de twee weken op dinsdagavond van half 7-half 9 komen we samen in het koecafé op boerderij Watervliet, met uitzicht op de stal! De avond beginnen we met een gezamelijke maaltijd die wordt klaargemaakt door iemand van Menogwat (of je schakelt je ouders in om te koken..) Elke avond heeft een thema, er worden lekker gekke spellen gedaan maar er is ook tijd om door te praten en uit de bijbel te lezen rond de Preek van de Week. Afgelopen jaar is er meegedaan met Nacht zonder dak. Dat betekende één nacht buiten in een doos slapen, om te ervaren hoe het is om op straat te moeten leven. Er is geld opgehaald voor straatjongerenprojecten van Tear in Bolivia, Kenia en India, en vluchtelingen in het Midden Oosten en Europa.  

Wil je meedoen met Menogwat? Kom gerust een keer kijken! Laat het Benno, Stephan of Sara weten, dan krijg je meer info en kun je zo de gezellige appgroep in.